TEL. 053-453-6585
OPEN&CLOSE.  9:00~19:00
CLODED SHOP.  MONDAY
 
 
 

Modele de rezolvare a temelor pe acasa

2019年2月19日

Grup ţintă: 10-15 părinţi ai copiilor Care manifestă probleme în rezolvarea temelor acasă Buna Seara Doamna Bianca! Fiecare Ministru cand a venit la,, putere “, nu numai cel al educatiei sau cum II mai spune, sau cum II va spune (nu ma mai intereseaza), a venit cu tot felul de idei nastrusnice. Provin dintr-o Familie Saraca. Saraca dar nu cu duhul… un Doi profesori dat! Unul de matematica si, PE mine, de Educatie physique si in acelas timp sportiv de performanta si….. SEF de Promotie la IEFS Bucuresti in 1975. Am fost elev, étudiant, Profesor… Acum… anticipat partiel pensionnaire. M-am saturat! Asta nu mai este invatamant sau cum vreti sa-i spuneti. Nici nu vreau sa ma gandesc la cuantificarea temelor. N-AM muncit mai Poutine de 6-8 minerai pe zi. Si am invatat. AM 08h02 si eu Doi copii in,, OGRADA “AM, nitica Pregatire si am putut sa-i ajut.

Dar nu terminau temele en 2 ceasuri! VAD ce se intampla acum! Nu le trebuie nici douazeci de minute! Nici nu stiu ce ORAR au pentru a doua Zi Unii dintre EI. Decat schimba ce au PE EI si FuG sa Prinda microbuzul Scolar. ASA ca… i-a,, boierit “sfintia-sa Dumitru…. Ca sa Gasim raspuns la aceasta intrebare considérez ca este important sa ne uitam si sa analizam cercetarile Care se fac in domeniu si sa ne uitam mai Poutine la parerea unor specialisti, Luati Individual. Rezultatele studiilor Care s-au facut PE Subiectul eficientei temelor pentru acasa DIN 1987 pana in 2003 au fost réunir intr-o metaanaliza de catre cercetatatorii de la Duke University. Rezultatele Arata, en général, o influenta pozitiva a temelor pentru acasa in CEEA CE priveste performanta la Scoala. SCOP: dezvoltarea la părinţi a unei atitudini adecvate faţă de efectuarea temelor acasă de curand, ministrul educatiei a declarat ca pana la Liceu, temele ar trebui sa Durèze cel mult doua Ore. Care crezi ca ar fi intervalul de timp corect, sanatos si eficient pe care Copiii ar trebui sa-l dedice temelor, dupa un Program destul de incarcat deja de la Scoala? PE piaţă au apărut Noi metode de copiere a temelor pentru acasă. În timp ce Ministerul Educaţiei nici nu ştie despre existenţa Lor, copiii, Dar şi părinţii, achiziţionează ghidurile respectif DIN librării.

Redactorul editurii la care au apărut ghidurile ne persuge, la rândul său, că acestea sunt în folosul, şi nu în nui entul copiilor, deşi recunoaşte că elevii pot să copieze.

コメント